fredag 16 oktober 2015

Dt-alster för PY Hobby - Julkort


 Knåpat i ihop ett julkort med dom
underbara papperna från Paper Pack.


Bara klicka på orden så kommer du till produkterna


 
Underbara mönsterpapper med varierande julmotiv
i matchande mönster ..du hittar dom HÄR
Ut och njut av hösten...
Ta en paus och hämta andan lite grann genom att ta en härligt höstpromenad.
 
Önskar alla en riktigt trevlig helg!!!
KRRAAAAM!//Anneli

2 kommentarer:

Mia sa...

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen

Ulla sa...

Så fint julkort, underbara papper och så snyggt dekorerat. På torsdag nästa vecka skall jag och min kompis Ewa åka till Inger på pysseltagen och inhandla lite nytt till julkorten.
Kram Ulla