söndag 27 oktober 2013

Dt-alster för PY Hobby - Kort med washi tejp

Har knåpat ihop litet brunt kort i all enkelhet! Ett sådant där kort som kan vara bra att ha i kortlådan som passar till mycket. Använt Mönsterpappret från Maja Design  - Vintage spring Basics. Använt bägge sidorna och på mitten av kortet har jag satt en washi tejp . Den söta vintage bilden kommer från Pion design. Bruna, aprikosa  blommor, bokstavsstickers och Card candi.  En liten rosett med en charms och så var det klart!Bara klicka på orden så kommer du till produkterna hos PY Hobby

 

Superfina bokstavsstickers som du hittar HÄR
Blev så förtjust i denna washi tejpen med fåglarna.För er som inte känner till washi tejp så kan jag berätta att det är en japansk papperstejp som finns i en mängd vackra färger och mönster hos PY Hobby.Det speciella med washi tejpen är att den lätt kan flyttas, den lämnar inga kladdiga märken efter sig och den fäster på de flesta underlag. Det går enkelt att riva av tejpen för hand ingen sax behövs alltså. Hoppa in HÄR se alla fina washi tejpar hos PY Hobby!
Är dom inte söta säg…. dom små Card Candi  Du hittar en massa små runda pappersdekoration i massor av olika mönster hos PY Hobby.Hoppa in HÄR för att se alla olika modeller.
Det var allt för den här gången.
Önskar alla en skön vecka!!
KRRAAAM!//Anneli

5 kommentarer:

Marita Johansson sa...

Ett jättefint kort

Maritha sa...

Supersnyggt kort! Härligt med alla fina detaljer! :) ♥

Kraaam

Unni A sa...

Et nydelig kort! Lekre farger. Så fint å bruke washi tapen sånn!
klem Unni

Ulla sa...

Så snyggt det var i de bruna tonerna på pappret. Trevligt med wasitejpen med fåglarna ser ut som de sitter på ett streck.
Kram Ulla

Agneta Lundbäck Sjölin sa...

Å vilka härliga kort du har gjort , nu blir man lite scrapsugen , jag har varit lite slö på den fronten ett tag..har haft annat för mig...men det ska bli bot och bättring...och hos dig fick jag ju lite inspiration...
tack och kram
Agneta