söndag 14 april 2013

Vintagekort - Dt-alster för PY Hobby

Ett Grattis kort med pappret från kollektionen Sagan om våren
Jag har använt pappret våren -butterfly.
Ett ljuvligt papper ....

 Den söta Ugglan hitar du här

Här hittar du metalblomman

PY Hobby har fått hem en massa blommor
100 vackra rosenknoppar 0,5 cm i mixade färger
för endast 45:- hoppa in här
100 st rosor mixade färger 2,5cm för 89:-
Billigare kan det inte bli, hoppa in här

Våren på väg … vi har verkligen haft skönt och vårigt väder i helgen! Trädgården har fått sig en grovstädning , har snyggat upp i rabatterna och planterat om en pelargonerna, potatisträdet och änglar trumpeten . Börjat plocka fram alla betong faten.. Det har varit en underbar helg! Varför tycker man det är roligt att städa ute men inte inne :-)
 
Önskar er skön vecka!
KRAAM!/Anneli
 

6 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Hihi, ja du....bra fråga......men jag tror att det är vackrare saker att "städa" bland på ett sätt ute + att det inte är året runt och då uppskattas det på ett annat sätt. Jag är dock väldigt nöjd med att det bara är en balkong jag behöver städa ute, är ingen trädgårdsmänniska märkte jag när jag provade detta med hus =)
Underbart kort du gjort, så "jordiga" färger och underbart.....kanske hade du din trädgård i tankarna när detta gjordes =)
Här snöa det i fredags,var fint igår och idag tokregnar det och blåser..............vart tog vårt fina väder vägen???? Låter som det är du som fått det =)
Kram!

Marita Johansson sa...

Ett helt fantastiskt fint kort

Kraaaaaam

Paula sa...

Verkligen jordnära kort! Fint med fjärilarna och att du har smyckat det fina charmset med blommorna som passar så fint till i dessa färgerna.
Ha en bra kväll!

Katja/MezzaNotte sa...

Vilket vackert kort! Harmoniskt o många detaljer att vila ögonen på! Kram

Yvonne sa...

JÄTTEfint kort!
Nu äntligen har snön försvunnit från vår lilla gräsmatta, men än dröjer det innan vi kan göra nåt åt den för den är sååå sunkig. Vi får se vad som dyker upp, vi vet ju inte. Idag har vi haft fint väder.
Vi får höras snart....
hälsa P
kramar/Y

Ulla sa...

Ja det är roligt att städa i trädgården var ute förra veckan och tog ett tag i vår trädgård. jag tror att det är roligare för då kommer man närmare sommaren och ser alla fina blommor som blommar man plockar bort allt visset då ser man nya friska blad kommer upp. Så himla gulligt kort härliga jordnära färger fint med fjärilar.
Kram Ulla